Dr. Frank: de dokter die jou helpt af te vallen

Afvallen is een gigantische hype in Nederland. Niet vreemd, want inmiddels heeft een aanzienlijk deel van onze samenleving last van overgewicht. Vrijwel alle voeding die je in de supermarkt koopt zit vol met suikers en bevat weinig eiwitten: precies de combinatie die jouw lichaam absoluut niet nodig heeft. En dat is precies waar het Dr Frank-dieet verandering in gaat brengen. Dokter Frank is gespecialiseerd in gewichtsverlies en weet exact hoe het lichaam omgaat met stoffen zoals suikers, eiwitten en vet. Op basis daarvan heeft de dokter een geschikt dieet opgesteld waarmee jij eindelijk dat streefgewicht kunt behalen waar jij al jaren op wacht.

 

Er zijn door Dr. Frank meerdere boeken over het Dr Frank-dieet geschreven. In deze boeken geeft de dokter exact aan wat jij kunt doen om te zorgen dat jouw lichaam vet gaat verbranden en jij dus niet langer met dat vervelende overgewicht blijft kampen. De boeken bevatten allerlei lekkere recepten die jij kunt gebruiken om een echte chef te worden die zorgt dat niet alleen jij maar ook jouw gezin zo veel mogelijk gewicht gaat verliezen. En dat is prettig voor iedereen, vooral wanneer je al zo lang met overgewicht kampt.

 

Hoe werkt het Dr Frank-dieet?

Bij het Dr Frank-dieet draait alles om het creëren van een goed dieet waarbij eiwitten centraal staan. De voeding die je vandaag de dag in de supermarkt koopt is met één woord ‘slecht’ te noemen. Vrijwel ieder product dat in de schappen staat kan beter verdwijnen, omdat het er puur op gericht is om te zorgen dat jij veel suikers binnenkrijgt. En deze suikers werken bijzonder verslavend, want zodra dat ene pakje koekjes op is wil jij alweer door naar de volgende. Dit is ook de basis van het Dr Frank-dieet: zorgen dat jij die suikers niet meer binnenkrijgt zodat jij ook eindelijk van die verslaving af kunt komen.

 

En dat lost het Dr Frank-dieet bijzonder effectief op door te zorgen dat jouw dieet uitsluitend uit eiwitrijke maaltijden bestaat. Die boterhammen met chocoladepasta zijn verleden tijd en de heerlijke omeletten komen op tafel. Want eiwitten zijn de enige manier om echt effectief gewicht te verliezen en te zorgen dat er achteraf ook niet zomaar weer een aantal kilo bij komen. Eiwitten zorgen ervoor dat spieren goed kunnen groeien zodat deze gedurende de dag meer energie zullen gebruiken. Hoe meer energie spieren gebruiken, hoe meer vet jij zult verbranden. En eiwitten zorgen er ook voor dat jouw hongergevoel langer uitblijft, zodat jij minder snel die lekkere snoepjes eet of die rol koekjes in jouw winkelwagen stopt.

 

De wetenschap achter het Dr Frank-dieet

Dr Frank is, zoals de naam al zegt, een echte dokter. Dus er zit veel wetenschappelijk bewijs achter de methode die hij heeft opgesteld. Er is onder andere gekeken wat ertoe leidt dat mensen op dit moment veel aankomen. Obesitas is wereldwijd een grote epidemie aan het worden en de complicaties die hierbij komen kijken zijn ontzettend vervelend. Genoeg reden voor Dr Frank om te kijken wat er mis is en hoe hij dit kan oplossen: en dat heeft hij exact gevonden. Hij heeft de stoffen in koolhydraten en eiwitten onder de loep genomen en gekeken hoe het menselijk lichaam hier op reageert. En wat blijkt? Als jouw dieet bestaat uit eiwitrijke voeding dan heb jij veel minder aanleg om overgewicht te krijgen – de wetenschappelijke basis voor het Dr Frank-dieet.

 

Maar daar blijft het niet bij. Want alleen weten dat je eiwitten moet eten is niet voldoende. Want waar zitten veel eiwitten in? En welke voeding moet je hier eigenlijk voor eten? En hoe stel je dat samen tot een maaltijd die je ook echt lekker vindt? Daar heeft het Dr Frank-dieet ook weer allerlei oplossingen voor gevonden. In de boeken over het Dr Frank-dieet worden ontzettend veel tips gegeven om allerlei verschillende soorten voeding met elkaar te combineren. Iedere soort voeding heeft weer andere belangrijke voordelen. Zo bevatten eieren veel eiwitten terwijl vlees veel dierlijke eiwitten bevatten. Iedere voedingssoort is weer anders, maar uiteindelijk telt maar één ding bij het Dr Frank-dieet: dat het eiwitrijk is.

 

Start vandaag met het Dr Frank-dieet

Is het tijd om die overtollige kilo’s om te zetten in energie en te zorgen dat je hier niet langer last van ervaart? Start dan vandaag nog met het Dr Frank-dieet; het dieet waarmee jij jouw huidige voedingspatroon kunt omzetten naar een eiwitrijk dieet dat ontzettend veel resultaat gaat opleveren. Zo behaal jij eindelijk dat streefgewicht en zie jij de perfecte persoon in de spiegel staan.

Meer informatie over dit dieet vind je op de site van het voedingscentrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *